Bezorgen of afhalen?

Bezorging

 

Levertijden

Kindercar.nl levert alles uit voorraad. Dit houdt voor u het volgende in: zodra u de bestelling en betaling heeft afgerond, kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. 

Bij elk product wordt de actuele voorraad weergegeven. Indien het bestelde aantal exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft, zullen wij de leverancier hier meteen van op de hoogte brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. U treft de actuele levertijd van uw bestelling aan in het winkelmandje. 

 

Verzending

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport.

De verzendkosten bedragen standaard €14,-

Nadat uw bestelling door ons is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. U kunt deze bevestiging op de dag van verzending tussen 22:30 en 23:00 uur verwachten. In de verzendbevestiging staat een Track&Trace code, met deze code kunt u uw bestelling op de website van PostNL volgen.

 

Aflevering

Gebruikelijke afleverdagen:

Voor 17:00 uur besteld op: Verwerking en verzending op: Eerste bezorging op: Indien niet thuis, tweede bezorging op:
Maandag Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag Maandag

 

Aangepaste afleverdagen:

Besteld op: Verwerking en verzendig op: Eerste bezorging op: Indien niet thuis, tweede bezorging op:
Zaterdag of zondag Maandag Dinsdag Woensdag
Feestdagen Eerstvolgende werkdag Daaropvolgende werkdag Daaropvolgende werkdag
 

 

Afhalen? 
Wilt u uw product afhalen? Dan is dit ook mogelijk! Kindercar Breda is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Wilt u buiten deze tijden uw product ophalen, dan is dit ook mogelijk op afspraak!
Let u wel op dat als u uw product gemonteerd wilt hebben dit extra kosten kan bijdragen! Dit kan varieren tussen 15 en 25 euro!

 

Kindercar.nl © 2010-2013 Alle rechten voorbehouden.